De Breakfast Club

kronkel

Een gezonde start van de dag met een gezond ontbijtje 🥪🍐 Kinderen op onze school kunnen sinds dit schooljaar lid worden van de Breakfast Club. Twee keer per week komen zij om 8.00 naar school om gezellig samen te eten. Dat is goed voor de aandacht en energie en het is natuurlijk gewoon gezellig. Het was feest bij de Breakfast Club en mocht wethouder Marien Klein ook voor een dag lid worden. Omdat het Kinderboekenweek is, kregen de kinderen een mooi verhaal voorgelezen. 📚

De school heeft extra geld van de overheid gekregen om alle kinderen op school te laten ontbijten. Op basisschool Het Palet komen 20 kinderen twee keer per week een half uur eerder naar school om aan gezellig gedekte tafels met elkaar te eten. Na de herfstvakantie kunnen kinderen drie keer per week op school ontbijten. “Het ontbijt is een belangrijke maaltijd”, zegt directeur Caroline Duprée. Voor een aantal ouders schiet het er om verschillende redenen vaak bij in. Het is mooi dat wij dit nu als school kunnen bieden. We zien dat de kinderen ervan genieten. Al was het voor sommigen wel even wennen aan de volkoren boterhammen.”l

384248500_719485260207207_4099894403745723520_n