Frencis van de Wardt, leerkracht in groep 5 en 6.

 

Even voorstellen…

Hallo allemaal,
Mijn naam is Frencis van de Wardt-Schaap.

Alweer 17 jaar ben ik werkzaam op o.b.s. Het Palet! Nog altijd met veel plezier! Onze school is vooruitstrevend op ICT gebied (o.a. het werken met Chromebooks). Ook de deelname aan internationale projecten (Anti-xenophobia en Techniekonderwijs in Europa) vind ik erg leuk!

Inmiddels heb ik aan alle jaargroepen les gegeven. Na een aantal jaartjes lesgeven in groep 3-4, was ik weer toe aan iets nieuws. Dit jaar werk ik drie dagen in groep 5-6. 

Samen met juf Jeanette ben ik leescoördinator in onze school. Samen zorgen wij voor een goed aanbod in onze schoolbieb, een doorgaande leerlijn in het leesonderwijs en diverse acitiviteiten rondom lezen, zoals de Voorleesdagen en Kinderboekenweek.

Ook ben ik gedragsspecialiste op het gebied van diverse gedragsmoeilijkheden en gedragsstoornissen. Ik ga graag met leerlingen en collega's in gesprek en observeer hen om samen eventuele moeilijkheden aan te pakken. In de groep zorg ik voor rust, structuur en gezelligheid. Speciale kindermeditaties zijn daarvan een onderdeel, de kinderen zijn er dol op! Ik ben bevoegd om te signaleren en adviseren, de behandeling van problematieken laat ik aan de professionals over!

Met ingang van vorig schooljaar ben ik toegetreden tot de Medezeggenschapsraad (MR). Als u bespreekpunten heeft, kunt u deze aan mij doorgeven.

Tot ziens!