Soraja Kranenborg
Mijn naam is Soraja en ik ben getrouwd met Andre Roodbeen, samen hebben wij 3 kinderen; Manoj (groep 8), Malai (groep 6) en Nuriah ( groep 3).
Ik werk als gezinstherapeute binnen de jeugdhulpverlening en kom dagelijks in aanraking met gezinnen die in het contact met hun pubers helemaal vast lopen. Communicatie blijft daarin keer op keer het cruciale punt te zijn waarop ze elkaar kwijt raken.
Communicatie is in mijn ogen het belangrijkste middel wat we hebben om elkaar goed te kunnen begrijpen en om boodschappen over te brengen naar de ander.
De MR is voor mij dan ook een plek waarbij wij als ouders in gesprek gaan en blijven met de school om te zorgen dat onze kinderen zich kunnen ontwikkelen in een school waar zij zich veilig voelen, waar ze uitgedaagd worden om zichzelf te ontwikkelen en waar ik de ideeën en zorgen van andere ouders op tafel kan leggen zodat we open in gesprek blijven met elkaar. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de school van onze kinderen.
Daarbij zijn dus ook uw ideeën erg belangrijk en schroom daarom niet om ons aan te spreken of een  mailtje te sturen naar de MR zodat wij er met elkaar voor kunnen zorgen dat alle kinderen een geweldige zullen hebben op het Palet!