Allereerst willen wij melden dat het jammer is dat juf Anouk niet bij ons op school kan blijven. Juf Anouk was een tijdelijke juf tot aan de zomervakantie omdat zij de ‘vervanging’ van juf Elena op zich heeft genomen.                              Er is door het vertrek van juf Elena wel een fulltime vacature ontstaan in groep 5/6. Op die vacature hebben veel sollicitanten gereageerd met meer aanstellingsrechten binnen onze stichting dan juf Anouk. Vandaar dat juf Anouk geen voorrang heeft gekregen bij het bestuur.  

Wij hebben heel veel positieve reacties ontvangen van ouders en leerlingen over juf Anouk en dat waarderen wij zeer. Daarom vinden wij het  jammer dat juf Anouk niet kan blijven op onze school, ook omdat wij vinden dat juf Anouk groep 5/6 heel goed heeft opgevangen. Wij gaan nog op een gepaste manier afscheid nemen van juf Anouk. 

  

NIEUWE LEERKRACHT GROEP 5/6             Wij  kunnen u wel melden dat er een nieuwe fulltime juf is benoemd voor groep 5/6 , Sandra Hekman. In een eerstvolgende nieuwsbrief zal zij zich aan u voorstellen.

Juf Sandra zal ook aanwezig zijn op maandagmiddag 26 juni als de kinderen ‘springen’ naar de volgende groep om even kennis te maken met de kinderen.