Els Hoetmer           

IMG 3333 2


Dag,
Ik ben Els Hoetmer-Sapuletej, 60 jaar oud. Voor de kinderen beter bekend als juf Els of juf Hoetmer en voor de oudere generatie-ouders…heet ik juf Sapuletej. Dat komt omdat ik al meer dan 35 jaar op het Palet zit, voorheen de Jan Ligthartschool.
Na een paar jaar in de bovenbouw te hebben gestaan, werk ik ook dit schooljaar  in de plus- en hulpklas. Ook op Daltonschool Het Palet in Kesteren werk ik 1 dag in de hulp- en talentklas.  In de plusklas heb ik kinderen uit groep 5/6 en uit groep 7/8. In de hulpklas krijg ik kinderen uit groep 1 t/m groep 8. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig bij me voelen en dat ze het gevoel hebben dat je er bij hoort, dat je iets leert en samen iets bereikt. Ik wil er mede voor zorgen dat het Palet een school is en blijft waar iedereen met plezier naar toe gaat.

Ik ben getrouwd en woon met mijn man Nico in Rhenen. Onze zoon Noah , 16 jaar oud, zit op het CLV in Veenendaal.
Ik heb graag mijn familie om me heen. Ik houd van feestjes, feestjes organiseren, shoppen, van koken, uit eten gaan en terrasjes zitten.Ik lees graag vakliteratuur. Op tv kijk ik graag naar talkshows.

Tot ziens op school, in de klas of op het plein.
Een hartelijke groet,
Els Hoetmer-Sapuletej