Nieuwe directeur per 1 augustus 2018

Voorstellen Karin Hakkert,


Nieuwe start van het schooljaar 2018-2019, op OBS het Palet.


Op 1 augustus 2018 ben ik, Karin Hakkert gestart als nieuwe directeur. Een nieuwe uitdaging, maar niet onbekend.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op diverse scholen binnen stichting Fluvium. De afgelopen 4 jaar als directeur van OBS Koning Willem Alexander in Haaften.

Nu een combinatie van 2 scholen.

Op maandag en donderdag ben ik aanwezig op OBS het Palet. In deze jaarkalender kunt u alle activiteiten terug vinden.

Op de werkdagen zal ik zoveel mogelijk aansluiten bij de activiteiten. Zoals u gewend bent zal dit op de andere dagen geregeld worden door Willy van Brakel als directieondersteuner en de leerkrachten van het team.


Op dit moment leren kinderen in de 21ste eeuw, waarin alle ontwikkelingen erg snel gaan. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat de kinderen klaar zijn voor een nieuwe toekomst. Ik vind het belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om te ontdekken en te leren. Mijn visie is dat iedereen over talenten beschikt en dat we ernaar streven het beste uit zichzelf haalt.


Daarnaast is het van belang dat kinderen, collega’s en ouders zich prettig voelen in een school. Hierbij zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid van belang. Wanneer we deze waarden aan elkaar kunnen verbinden, ben ik ervan overtuigd dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.


Ik heb erg veel zin om samen met het team, de ouders en de leerlingen aan de slag te gaan op OBS het Palet!